Työnohjauspalvelu sai uuden ilmeen

Uudistuminen Leena Aijasaho

Tuntuu luissa ja ytimissä asti – uudistuneet kotisivuni ovat nyt vihdoin julkaistu. Voi hengittää syvään ja huokaista, valmista tuli. Kiitän ammattilaisia heidän työpanoksestaan. On ollut ilo ja onni löytää samalla aaltopituudella oleva graafikko Suvi Sievilä ja kotisivujen toteuttaja Joni Kaunismäki avuksi. Kiitos! Värimaailmaan haettiin raikas oranssi auringonlaskuista ja sininen rinnalle taivaan tai veden väreistä. Kotisivujen tekninen toteutus sai nykyaikaisen muodon ja palvelut jäsenneltiin selkeämmäksi.

Työnohjauspalvelu.fi kotisivuni uudistus haastoi minut yrittäjänä miettimään palveluitani uudestaan ja hakemaan selkeämpää esillelaittoa. Uudistustyö vei epävarmuuden ja keskeneräisyyden äärelle. Se nostattaa myös tärkeitä kysymyksiä, mikä onkaan työssäni olennaista? Mitä voin karsia, vähentää ja mitä haluan nostaa esiin, kirkastaa itselleni ja sivujeni lukijoille, nykyisille ja tuleville asiakkailleni?

Yritykseni perustin 2005 keväällä ensin sivutoimisesti ja pari vuotta myöhemmin oli aika jättää kuntatyö, irtisanoutua ja heittäyttyä kokopäiväisesti yrittäjäksi. Sain ihanilta työkaverieltani Äänekoskelta työterveyshuollosta läksijäislahjaksi luumupuun ja riippukeinun. Riippukeinu on ahkerassa käytössä kesäisin pihassani ja luumupuu on tuulisella rantatontillani sitkeästi sinnitellyt ja kasvanut. Tänä kesänä 10 vuoden odottelun jälkeen siinä on ensimmäiset raakileet. Sekin uudistuu. Kaikella on aikansa ja joskus uusiutumista saa odottaa hyvän tovin.

Blogi ja kuva © Leena Aijasaho