Leena Aijasaho – työnohjaaja, työhyvinvoinnin osaaja

Leena Aijasaho työnohjaaja

Tervehdys, nimeni on Leena Aijasaho.

Olen työhyvinvoinnin kokenut moniosaaja, päätoiminen työnohjaaja ja valmentaja.

Ammatillinen taustani on terveydenhuollossa kuntasektorilla, jossa toimin työfysioterapeuttina, osastonhoitajana, tehyläisenä pääluottamusmiehenä 20 vuotta. Erityisosaamistani on työmarkkinajärjestökenttä, työsuojelu ja henkilöstönedustajien työn tukeminen. Kuntatyön eri sektorit ja hyvinvointialueet ovat työnohjauksessani. Olen kokenut esimiesten työnohjaaja ja coach. Ohjauksessani on myös johtoryhmiä.

Minua on aina kiinnostanut kehon ja mielen yhteys, vuorovaikutuksen koukerot, ihmisten erilaisuus, johtamisen haasteet ja yhteisöllisyys. Olen persoonaltani vastuuta kantava, rohkea ja läsnäoleva tyyppi. Viimeiset 19 vuotta olen pyörittänyt omaa koulutusyritystäni. Sen puitteissa olen saanut tavata huikean hienoja ihmisiä, kulkea heidän rinnallaan, kuulla monta koskettavaa tarinaa ja ennenkaikkea nähdä merkityksellisiä oivalluksia, jotka ovat vieneet asiakkaitani kohti heidän unelmiaan.

Mielenkiintoinenkin työ tarvitsee vastapainoksi vapaa-aikaa. Itselläni on tapana latautua luonnossa kulkien. Nautin myös luonnon valokuvaamisesta. Minut tunnetaankin myös karhujen, lintujen ja revontulien kuvaajana. Valokuvauksesta on vuosikymmenten aikana tullut yksi palveluni, joten kurkista siis myös sivuni voimavalokuva.fi. Tämänkin kotisivun luontokuvat ovat minun ottamiani.

Toimin työnohjaajana Jyväskylän seudulla Saarijärveltä käsin sekä liikun myös Etelä-Suomessa sopimuksen mukaan. Etäyhteydellä työnohjaus järjestyy valtakunnallisesti paikkakunnasta riippumatta. Mikäli kaipaat työnohjausta luontolähtöisesti tai vaikkapa Lapissa, ole yhteydessä. Olen hyväksytty työnohjaaja myös useamman hyvinvointialueen työnohjauksen kilpailutuksessa:
Keski-Suomen hyvinvointialue läsnäohjaus
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue läsnäohjaus tai etäohjaus
Kymenlaakson hyvinvointialue etäohjaus
Päijät-Hämeen hyvinvointialue läsnäohjaus tai etäohjaus

Työnohjaus alkaa yhteydenotostasi, suunnittelen kanssasi teille toimivan työnohjausprosessin.

Tavoittele minua soittamalla 050 432 5763 tai viestillä.

Lähetä viesti

Katso esittely

Asiakaspalautteista poimittuja

Ammattitaitoinen ja asiantunteva, toimii ohjattavaa kunniottavalla otteella, osaa luoda luottamuksen ilmapiirin, nostaa keskusteluun oleellisia asioita – nainen paikallaan!

Leena on ”lämmin”, turvallisen tuntuinen, keskusteleva, näköaloja avaava, kannustava, rohkaiseva, ammattitaitoinen coach!

Leenalla on ilmiömäinen kyky löytää myös ne ”kompastuskivet”, jotka aiheuttavat ongelmia.

Koulutukset

  • Työnohjaaja STOry
  • Certified Progress Coach®
  • Mindfulness-ohjaaja CFM®
  • ETNT enneagrammiohjaaja
  • Asahi Health®- ohjaaja
  • Työfysioterapeutti