Valmennukset – työhyvinvointipäivän sisällöt

Suunnitellaan yhdessä teidän työyhteisöönne sopiva valmennusiltapäivä. Kesto muutama tunti, puoli päivää tai koko päivä. Eri kokoisille tiimeille ja työyhteisöille. Valmennus voidaan rakentaan myös usean tapaamisen prosessiksi tai yhdistää työnohjaukseen.

Valmennus sopii

  • muutostilanteisiin
  • esimiestyön tueksi
  • yhteistyön tai yhteisöllisyyden kehittämiseen
  • vuorovaikutuksen kehittämiseen tiimin sisällä tai asiakaspalvelussa
  • työstressin vähentämiseen halutaan löytää keinoja
  • työkiireen taltuttamiseen
  • yhteisten tavoitteiden kirkastamiseen
  • kehittämis- tai tyhy-päivän sisällöksi

Enneagrammivalmennusta tilauksesta

Rakennan valmennukseni itsetuntemustyökalu enneagrammin pohjalle. Se on kansainvälisesti yksi yleisimpiä erilaisia persoonallisuustyylejä kuvaavista malleista. Kokeneena kouluttajana ja työnohjaajana jututan teitä valmentavalla otteella ja tutustutan teidät yhdeksään hyvään tyyppiin työyhteisössä. Useampi valmennuskerta enneagrammista muodostaa itsessään toimivan työyhteisö- tai esimiesvalmennuksen. Siihen voidaan liittää myös henkilökohtainen enneagrammihaastattelu jokaiselle osallistujalle syventämään itsetuntemusta.

Enneagrammivalmennusta käytetään mm. yhteistyön, vuorovaikutuksen, asiakaspalvelun, tiimityön ja johtamisen kehittämiseen. Tutustumalla yhdeksään erilaiseen persoonallisuustyyppiin saat hyvän pohjan käsitellä erilaisuutta työryhmässä ja oppia ymmärtämään itseäsi ja toisia paremmin.

Kaikkiin valmennuksiin kuuluu kattava materiaali enneagrammista jokaiselle osallistujalle. Tervetuloa itsetuntemus- ja ihmistuntemusmatkalle kanssani.

Mindfulness-ohjausta tilauksesta

Tarjoan tietoisen hyväksyvän läsnäolon (englanniksi mindfulness) ohjausta. Kaipaatko paikkaa pysähtyä ja hellittää? Haluatko löytää rentoutta ja tasapainoa kiireen keskellä elämääsi? Mindfulness koostuu harjoituksista, jotka ovat yksinkertaisia ja helposti opittavissa.

MBSR eli Mindfulness-Based Stress Reduction on yli 30 vuotta sitten kehitetty menetelmä, jonka tehokkuus on osoitettu monissa tutkimuksissa. Mindfulness harjoittaa tarkkaavaisuutta, pysähtymistä havainnoimaan arvostelematta olemassa olevaa hetkeä. Mindfulness tuo levollisuutta kehoon ja mieleen sekä lisää itsensä hyväksymisen kykyä. Se lisää kykyä keskittyä oleelliseen, parantaa stressinhallintakykyäsi ja auttaa sinua kohtaamaan tunteita sekä murehtivia ajatuksiasi.

Ohjaus sisältää osallistujille materiaalia harjoittamisen jatkamiseen kotona.

Pyydä tarjous

Valmennuspaketteja

Enneagrammityypit persoonallisuustyypit

Meitä on moneksi – erilaiset tyypit työyhteisössä

Tutustut yhdeksään erilaiseen persoonallisuustyyppiin. Valmennuksen tavoitteena on tunnistaa erilaisten ihmisten vahvuudet ja saada ne parhaaseen mahdolliseen käyttöön tiimissä. Työskentely alkaa ennakkotehtävällä, valmennuksen kesto puoli päivää. Valmennuksen hintaa kuuluu kattava enneagrammimateriaali osallistujille.

Yhteistyötä enneagrammin avulla

Yhteistyötä ja yhteen hiileen puhaltamista enneagrammin avulla

Tutustut yhdeksään erilaiseen persoonallisuustyyppiin. Tutkitaan enneagrammityylejä ryhmissä, paneelityöskentelyä, kuuntelemisen ja läsnäolon taidon ja vuorovaikutuksen harjoituksia. Valmennuksen kesto koko päivä. Valmennuksen hintaa kuuluu kattava enneagrammimateriaali osallistujille.

Karhut valokuvaaja Leena Aijasaho

Työyhteisön ihmissuhteet

Valmennus avaa käytännönläheisellä tavalla työpaikan käytösmalleja ja niiden syitä enneagrammin vaistomuunnelmamallin pohjalta. Valmennuksen avulla on helpompi ymmärtää muiden joskus kummalliselta vaikuttavaa käytöstä. Työelämän laatu paranee, kun otetaan huomioon erilaiset ihmissuhdestrategiat. Valmennuksen kesto puoli päivää/koko päivä. Valmennuksen hintaa kuuluu kattava enneagrammimateriaali osallistujille.

Leena Aijasaho hyvinvointia elämään ja työhön

Läsnäolon pysäkki – mindfulness-valmennus

Pysähdy kiireen keskellä. Tässä valmennuksessa saat tutustua  mindfulness-harjoituksiin, etsiä keskittymiskykyä ja stressinhallintaa parantavia keinoja työelämän tueksi. Valmennuksen kesto kaksi tuntia tai pidempi kokonaisuus.

Verkosto Leena Aijasaho

Toimiva työyhteisö

Valmennuskokonaisuuden tavoitteena on kehittää työyhteisön toimivuutta ratkaisukeskeisillä coachingin- menetelmillä. Valmennuksessa voidaan rakentaa työyhteisöön pelisääntöjä tai nostaa esiin muita tilaajan toivomia teemoja. Valmennuksen kesto puoli päivää/koko päivä.

Tiimivalmennusta valokuvauksen keinoinen Leena Aijasaho

Voimavalokuva valmennus

Voimauttavaa tiimivalmennusta valokuvauksen keinoilla. Vahvuudet näkyväksi valokuvausta, arvostavaa ja rohkaisevaa palautetta itsetuntemuksen tueksi.
Kesto alkaen puolesta päivästä useamman kerran valmennuskokonaisuudeksi. Katso voimavalokuva.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää!

Pyydä tarjous valmennuksista

Kerro kaverille: