Mindfulness ja asahi kurssi 11.11.2017

Asahi on kehon ja mielen liikettä, seisten tehtäviä lempeitä pehmeitä kehotietoisuusharjoituksia. Mindfulness opettaa hyväksyvää tietoista läsnäoloa. Kurssilla harjoitat tietoista syömistä, kehomeditaatiota, mindfulness-joogaa ja asahia asiantuntevassa ohjauksessa. Tämä kurssi tuo välineitä stressinhallintaan.

Ajankohta: 11.11.2017 lauantai klo 10 -15

Paikka: Jyväskylä, Mandalatalon sali, joka sijaitsee lähellä Jyväskylän toria ja Puistokoulua, osoite Kansakoulukatu 7-9.

Tämä kurssi sopii aloituskurssiksi kenelle vaan aiheesta kiinnostuneelle. Kaikki harjoituksia tehdään itseä kuunnellen. Jos olet jo perehtynyt mindfulnessiin, voit aivan hyvin tulla tälle kurssille syventämään omaa harjoitustasi.

Sisältö: Kurssi sisältää asahin liikesarjoja ja mindfulnessiin tutustumista kokemuksellisten mindfulness-harjoitusten kautta. Saat ohjausta jatkaa harjoittamista kotona äänitteiden avulla. Kurssilla harjoitamme myös tietoista syömistä. Harjoituksen väleissä saat perustietoa menetelmistä.

Vaatetus: lämpimät ja joustavat vaatteet, lattialla paikalla olemiseen. Ota mukaan harjoitusalusta, pieni tyyny ja huopa. Asahia harjoitetaan avojaloin tai sukkasillaan.

Hinta: 65 € (sis. alv.)

Ryhmäkoko: 8-12 henkilöä

Kurssilla ruokaillaan yhdessä omilla eväillä, siis ota kevyt salaattityyppinen lounas mukaan. Tarjolla teetä.

Tiedustelut: leena.aijasaho@iki.fi

Ilmoittautumiset alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksu laskutetaan etukäteen.