Voimavalokuvapakka – luonnosta hyvinvointia

Voimakortit terapiakortit karhukortit tunnekortit työnohjauskortit voimavalokuvapakka

Voimavalokuvapakka on kaksipuoleinen laadukkaiden luontokuvakorttien työväline työnohjaukseen, ryhmätyöhön, terapiaan sekä kaikkeen ohjaustyöhön. Pakassa on 50 terapia- ja tunnekorttia, toisella puolella karhuvalokuva ja toisella puolella muu luontokuva. Yhteensä 100 erilaista voimauttavaa valokuvaa. Tämä tunnekorttipakka sopii kaikenikäisille. Kuvat puhuvat kaikille ja korteissa ei ole sanoja rajoittamassa vapaata osallistujan tulkintaa kuvasta, eikä niiden kansa tarvitse lukea. Luonnon hyvinvointi voidaan tuoda sisätiloihin voimavalokuvapakan tunnekorttien avulla.

Voimavalokuvapakan on kehittänyt työnohjaaja, valokuvaaja Leena Aijasaho vuosien työn tuloksena. Karhuja Leena on aktiivisesti valokuvannut piilokojuilla yli 10 vuoden ajan. Kuvausretket ovat antaneet mahdollisuuden tarkkailla karhuja yksilöinä, persoonina ja myös karhujen yhteisön elämää. Karhu on mystinen ja kiehtova eläin. Ihmiset heräävät karhukuvien äärellä sanottamaan tunteita. Kuvat tuovat ohjauskeskusteluun uusia näkökulmia ja voimauttavaa karhujen energiaa. Kuvien avulla luonto tulee lähelle myös heille, joille luontoon meneminen ei ole joka hetki mahdollista.

Voimavalokuvapakka on saanut paljon kiitosta, se toimii hyvin päiväkodeissa, kouluissa, vanhainkodeissa, terapiassa, työnohjauksessa, kuntoutuksessa, valmennuksessa, ohjaustyössä keskustelun avaajana, tunteiden sanottamisen apuna, tarinankerronnan apuvälineenä jne. Voimavalokuvapakasta on juuri otettu jo toinen laaja painos.

Sain voimavalokuvapakan postissa, on kyllä huikean hienoja kuvia, ja todella monitulkintaisia ja tarinallisia, karhukuvat etenkin!

Kortit on pakattu voimavalokuvan kuvista painetusta kankaasta tehtyyn vuorillinen vetoketjulla varustettu pussukkaan, jota löytyy eri kuoseja. Näin kortteja on helppo säilyttää ja kuljettaa. Niin kortit kuin pussukka ovat hyvin kulutusta kestäviä arkityövälineeksi tarkoitettuja tuotteita.

 Avainlippu Voimavalokuvapakka

Voimavalokuvapakka kantaa avainlippua kotimaisen valmistuksen merkkinä. Sitä voi ostaa Leena Aijasaho Voimavalokuva verkkokaupasta tai tilata laskulla. Voit kysyä tarjouksen suuremmasta erästä. Verkkokaupan hinta on voimavalokuvapakka kangaspussukassa 88 € (sis. alv 24%) + toimituskulut. Laskulla hintaan lisätään laskutuslisä 10 €. Ota yhteyttä, jos heräsi kysymyksiä. Vastaan mielelläni ja voin myös tulla esittelemään voimavalokuvapakkaa.

Terveisin Leena

Voimavalokuvapakka verkkokaupassa

Lähetä viesti