Facebook live -uusi tapa ohjata mindfulness- ja asahi-harjoituksia.

https://holvi.com/shop/voimavalokuva/

Pandemia toi uudet arjen rutiinit. Emme voi kokoontua työssä, harrastuksissa tai ystävien kesken. On tärkeä kokea yhteen kokoontumisen tunne myös nyt. Tätä tarjoan verkon välityksellä.

Harjoitukset ohjaan facebook live videona ilmoitettuna aikana, jolloin teemme harjoitusta yhtä aikaa vaikkakin kukin omasta kodistaan käsin verkon välityksellä. Harjoitukset alkoivat 19.3.2020 mutta voit hypätä mukaan missä kohtaa tahansa. Tulla mukaan kerran tai useammin.

Mindfulness tarkoittaa tietoista hyväksyvää läsnäoloa. Ohjaan harjoituksen kotoani käsin. Varaa rauhallinen paikka istua tuolilla, tai lattialla. Ota hetki omaa aikaa kaiken keskellä.

Asahi on kotona seisten tehtävä lempeä kaikille sopiva liikesarja, kehotietoisuus harjoitus, jolla on monia hyvinvointia lisääviä vaikutuksia. Se sopii alentamaan stressiä, parantamaan liikkuvuutta tai tauoksi istumatyöhön.

Ohjaajana Mindfulness-ohjaaja CFM®, Asahi Health® -ohjaaja, Työnohjaaja STOry, Fysioterapeutti
Leena Aijasaho.

Vapaaehtoinen maksu taloudellisen tilanteesi mukaan ohjauksesta verkkokaupassani. Voit maksaa harjoituksen jälkeen tai yhdellä kertaa useamman harjoituksen.

Vapaaehtoinen maksu alkaen 3 € 

Ei ennakkoilmoittautumista. 29.3.2020 su Mindfulness klo 17, 31.3. 2020 ti Asahi klo 17, 1.4.2020 ke Asahi klo 14, 3.4.2020 pe Asahi klo 10, 3.4.2020 pe Mindfulness klo 17, 5.4.2020 su Mindfulness klo 17 jne.

Harjoitukseen pääset facebook sivullani

Tervetuloa mukaan!


Kerro kaverille: