Etsitkö juttukaveria, sparraajaa, apua itsesi kehittämiseen?

Työnohjaaja juttukaveriksi

Esimiehenä, avainhenkilönä, asiantuntijana työelämässä saatat kaivata ulkopuolista keskustelukumppania. Luottohenkilöä, jonka kanssa voit huoletta etsiä uusia näkökulmia, jakaa huolia, löytää voimavaroja työelämän haasteisiin. Yksilöllinen työnohjaus tai coaching-prosessi on sinua varten. Työnohjaajana en tuo sinulle valmiita ratkaisuja, vaan autan sinut löytämään omat vahvuutesi ja parhaat ratkaisusi kysymyksiisi. Työnohjaus on prosessi, joka alkaa yhteydenotosta. Prosessin pituus muutamista kerroista useamman vuoden yhteiseen matkaan. Monelle asiakkaalleni työnohjaus on ollut käänteentekevä ja antanut enemmän kuin he alunperin osasivat odottaa.

Tulen Jyväskylän läheltä Saarijärveltä ja toinen kotini on Vantaalla. Työnohjaus Helsinki, Espoo, Vantaa, Jyväskylä, Saarijärvi, Äänekoski, Viitasaari, Petäjävesi jne onnistuu hyvin. Työnohjausta tarjoan myös etäyhteydellä valtakunnallisesti. Eli olitpa mistä päin vaan Suomea työnohjaus järjestyy työnohjauspalveluni kautta.

Katso halutessasi esittelyni työnohjaaja Leena ja ota yhteyttä. Ehdin hyvin jutella puhelimessa tai vastata viesteihin. Työnohjausaikoja on vapaana keväälle 2021. Olisiko ne sinua varten?

Hyvää työvuotta 2021 toivotellen, Leena