Luennot

Kouluttaminen on mieluinen osa työtäni. Olen selkeäsanainen ja viihdyn isonkin yleisön edessä. Valmiita luentokokonaisuuksia löytyy tietoisen hyväksyvän läsnäolon mindfulnessin ympäriltä ja erilaisista persoonallisuustyyleistä koulutan enneagrammin pohjalta. Koulutan käytännöllisesti, mukana arkipäivän esimerkkejä liitettynä vankkaan tietopohjaan. Luentomateriaalini on kuvitettu ottamillani voimavalokuvilla. Kerron myös mielelläni luontovalokuvauksesta ja luonnosta tasapainon ja hyvinvoinnin lähteenä. Olen toiminut kouluttajana työmarkkinajärjestöille neuvottelu- ja työyhteisötaidoista. Luentojen kesto 1-3 tuntia aiheesta riippuen.

Pyydä tarjous

Koulutusteemojani

Meitä on moneksi – erilaiset tyypit työyhteisössä – enneagrammiluento

Tutustu erilaisiin persoonallisuustyyppeihin käytännön esimerkeillä höystettynä. Luennoin enneagrammista mielelläni isollekin ryhmille. Enneagrammiluento sopii eri ammattialojen koulutuspäiville, isommankin organisaation työhyvinvointipäivään tai esim. opettajien VESO-päivään. Mukana kattava enneagrammimateriaali osallistujille.

Tietoinen läsnäolo

Mindfulness – hyväksyvä tietoinen läsnäolo

Luennon tarkoitus on tuoda osallistujille välineitä, joilla voi työelämän kiireen keskellä parantaa kykyä keskittyä ja olla läsnä. Osallistuja pääsee pohtimaan omaa automaattista tapaa suhtautua ja reagoida stressaavissa tilanteissa ja kehittää oma tilannetajua ja arjen hyväksymisen taitoja.

Ahma yössä Leena Aijasaho

Voimauttavat luontokuvat

Tietoinen läsnäolo mindfulness ja koskettavat luontovalokuvat muodostavat pysäyttävän kokonaisuuden, tunnelman kuin istuisimme kannon nokassa. Tutustu Leenan valokuvaus sivustoon voimavalokuva.fi

Neuvottelutaidot

Neuvottelutaidot

Luottamusmies neuvotteluissa, koulutus työmarkkinajärjestöille tai muille neuvottelutaitoja työssään tarvitseville.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää!

Pyydä tarjous luennoista