Valokuvauksen kiehtova maailma

Käpylintu Leena Aijasaho työnohjauspalvelu

Käpylintu ilmeistyi hollille kuvattavaksi Nötön saarella alkukesästä. Mikä kiehtova näky vihreän männikön keskellä. Valokuvaajana nämä on niitä hetkiä, jonka vuoksi kameraa tulee kuljetettua mukana oikeastaan kaikkialla. Syvään hengitys, nopea keskittyminen ja uusi lintulaji on ikuistettu. Tätä se on minun kesäni, varhaisia aamuja, retkiä luonnossa, istumista piikojulla sekä järvellä oloa auringonlaskun aikaan. Viimeiset vuodet olen melkoisen ahkerasti viihdyttänyt seuraajiani sosiaalisessa mediassa luontokuvillani. Luontovalokuvatauluja olen myynyt kysyjille ja hiljakseen olen kuvannut myös ihmisiä ja tapahtumia.

Valokuvaajan rooli on niin mieluinen, että tässä kohtaa aion nostaa sen selkeämmin esille yhdeksi yritykseni palveluksi. Kiitos kaikkille kannustaneille. Nyt olenkin saanut jo uuden logon voimavalokuva Leena Aijasaho. Voimavalokuva tulee kattamaan luontovalokuvat, henkilökuvauksen ja tapahtumakuvauksen. Haluan kuvata ihmiset heille luonnollisessa ympäristössä ja mielellään omien arkisten touhujen äärellä. Voimavalokuvaus on myös valmennuspaketti, joka taipuu hyvin tyhy-päiviin tai osaksi työnohjausta.

Voimavalokuvaus pitää minut innostuneena. Nautin valokuvaamisesta, haluan auttaa valokuvan keinoin ihmisiä näkemään vahvuuksiaan, lisätä arvostavaa vuorovaikutusta tunnelmaltaan leppoisissa kuvaushetkissä. Kuvattavani saa aina itse valita kuvansa ja julkaisen tilattuja kuvia vain, jos saan siihen luvan. Varsinkin monet lapsiperheet haluavat pitää perhekuvat yksityisinä, poissa sosiaalisesta mediasta. Koen valokuvaajana tärkeänä arvostaa tätä valintaa. Luontokuvauksessa pidän eettisiä arvoja myös tärkeinä. Koetan parhaani mukaan kuvata niin, että luonto ei siitä häiriinny. Luontokuviani voit katsella galleriastani. Pienen odotuksen jälkeen myös voimavalokuva tulee saamaan oman sivustonsa tulevan syksyn aikana.

www.voimavalokuva.fi

Blogi ja kuva © Leena Aijasaho